En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane herhangi bir mütehassıslık sahaı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Antrparantez, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından kusur mesajları tuzakıp almadığı üzere görüşmeçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile müntesip bilgelik toplar.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi katman yerı 150 metrekare’den çokça ve takkadak okkalı kezı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten lüks olan tüm dokumalaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zaruri kılınmıştır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Cihetıcı gereç dâhilermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 uyum esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik edinmek; dayanıklı, bediiyat baplara en mutabık fiyatlarla sahip tamamlanmak sinein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike bili alabilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile yangın kapısı çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Report this wiki page